Tuesday, March 12, 2013

Bakti siswa Terengganu

Tengah tengok2 gambar program, tibe2 terjumpa gambar ni n buatkan aku teringat program nan senior dulu..Program bakti siswa 2011 yang ni antara yang terbaik dalam sejarah UUM walau tak diiktiraf tau.hehehehe....

Aku cakap yang terbaik sebab mase tu, program kami satu-satunya program bakti siswa UUM yang dapat full sponsor dan sponsor yang kami dapat tu lebih dari RM20,000.00. Fuhh...Alhamdulillah dan syukur sangat2.

Sponsor tu kami dapat hasil usaha keras sume MT program.



Atas tu gambar sume peserta dan AJK yang dah berusaha keras untuk menjayakan program ni. Walau penat, tapi kami puas hati nan layanan yang orang kampung bagi. Antara benda best sepanjang program:

  • Dapat full sponsor
  • Setiap MT program dapat duit poket RM170.00
  • Disambut dengan perarakan konvoi motosikal dan polis.
  • Semua keluarga angkat bawak kami pi berkelah kat air terjun (part paling best)
Banyak lagi yang best sepanjang program tu. Tapi yang agak sedih bile tak banyak gambar ade dalam simpanan. Hehehehe...Ape2 pn, mmg rindu kat depa sangat2.. ^^


Ni gambar aku nan kawan comel aku..kekekekeke...mmg comel.. =)

2 comments:

  1. klaka laa kalo tringat blek..lawaknye muka aku heheh >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe...mmg best program ni..mcm VVIP je depa sambut time mula2 sampai. hahahaha...

      Delete