Monday, March 25, 2013

Cara menonton live online game tournament

Mesti ramai je yang layan game Dota dan Dota2 kan..
Post kali ni aku buat khas untuk gamer semua yang berminat nak tonton
tournament online seluruh dunia dengan 
Saya sediakan cara nak bukak untuk yang 1st time guna link ni..

1) Mula2, pastikan la line korang tu stabil ok.hee...
2) bila dah ok, masuk kat laman web http://www.gosugamers.net/
3) Tak perlu register pun still boleh tngok..lepas dah masuk, tekan Dota 2
4) Lepas tekan kat Dota 2, korang cari game yang tengah live. Cara nk tau game tu live or reply, pilih game dalam senarai Started GosuBets

5) Bile dah masuk, korang tekan plak chanel apa yang korang nak..Ada sesetengah tournament ada multi chanel. So korang pilih la mane2 yang ok nan korang.. ^^  nanti dia kuor cam ni..
6) pilih link
7) lepas tekan je, dia akan bukak tab baru..n korang kene takan play untuk mula striming.. =)
selamat menonton.. ^^



No comments:

Post a Comment