Thursday, March 14, 2013

Program Motivasi SMK Sik Kedah

Awal tahun 2012 lepas, group kami dijemput untuk mengadakan satu program motivasi untuk pelajar SPM dan STPM di SMK Sik Kedah. Program ni merupakan program pertama aku dengan modul yang sangat best and mantopp sangat2..hehehee...




Untuk memastikan segalanya berjalan lancar, kami mengambil masa selama 1 minggu untuk menyiapkan module yang sesuai. Penat memang penat. Tapi kalau semua dah semangat, penat tu tak rase ape2 pn.. =)




Bile dah penat sangat, tdo kat mane2 pn jadi..ekekeke.. ^^











Hasil penat lelah untuk menjayakan program ni, akhirnya segala yang dirancang berjaya dilaksanakan. Atas tu gambar sebahagian muka2 ceria peserta dan fasilitator sepanjang menjalankan program ni..Memang puas ati gile..Peserta nan fesi semua sama2 sporting. Dorang ni memang best n rindu depa sangat2.. ^^












Terima kasih kepada semua peserta, pihak sekolah dan semua fasilitator yang telah banyak bagi kerjasama dan memberi komitmen terbaik sepanjang program ni berlangsung. Kenangan terindah antara kita takkan pernah aku lupakan sampai bila-bila. Semoga kalian semua berjaya dengan cemerlang dunia dan akhirat. Salam sayang untuk semua..Muuaahhhhhh <3 <3 <3

10 comments:

  1. Replies
    1. heee...kenangn yg bukan selalu leh cipta, tapi ley selalu ingat.. ^^

      Delete
  2. huhuhu..id..sdih nye id ungkai smula moment ni..sdih..gmbira..terharu smua ad.knangan yg x dpt dlupakan..wlpow byk khilaf dr sg pntdbiran..tp smua owg epy, enjoy,,puas ati ngn pgrm ni..fasi2 n peserta yg sgt222 sporting..pngisian2 yg sgt mantap mmbuatkn smua xleh lupa setiap saat n dtik knangan2 ni..tengz a lot sume..smoga prgm ni mmbawa 1001 knangan terindah lam idp sume owg..syg kmo suma..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehee...bukan senang nk cipta kenangan kak..kalau dah ade, kene jage leklok...mmg rindu sangat2...campur plak bile sume ley bg kerjasama cm ni.. ^^

      Delete
  3. kenangan di smktpb tak de ke jang? hehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade je dik..sabaq noo..nnti bakal menyusul..pelan2..ekekeke...kalau ade nnti, abg post agi kat group tu.. ^^

      Delete
  4. Said, bru baca blog hang, haha. kenangan manis semua ni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup...hope ade rezeki ntok berprgram nan geng2 hang lagi pasni.. :)

      Delete
  5. best sangat waktu nihh dgn member-ii and fasi2 yg sronok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe..Ntah bile la boleh jumpa lagi kan. Ade rezeki, jumpa lagi.. :)

      Delete