Sunday, March 17, 2013

Vanessa Angel Indah Cintaku (feat. Nicky Tirta)



Ku ingin kau tahu, ku ingin kau selalu
Dekat denganmu setiap hariku
Sudahkah kau yakin untuk mencintaiku
Ku ingin hanya satu tuk selamanya
*courtesy of LirikLaguIndonesia.Net
Ku tak melihat dari sisi sempurnamu
Tak peduli kelemahanmu
Yang ada aku jatuh cinta karena hatimu

Cintaku tak pernah memandang siapa kamu
Tak pernah menginginkan kamu lebih
Dari apa adanya dirimu selalu

Cintaku terasa sempurna karena hatimu
Selalu menerima kekuranganku
Sungguh indah cintaku

Sudahkah kau yakin untuk mencintaiku
Ku ingin hanya satu tuk selamanya

Ku tak (ku tak) melihat dari sisi sempurnamu
Tak peduli kelemahanmu
Yang ada aku jatuh cinta karena hatimu

Cintaku tak pernah memandang siapa kamu
Tak pernah menginginkan kamu lebih
Dari apa adanya dirimu selalu

Cintaku terasa sempurna karena hatimu
Selalu menerima kekuranganku
Sungguh indah cintaku, cintaku

Cintaku tak pernah memandang siapa kamu
Tak pernah menginginkan kamu lebih
Dari apa adanya dirimu selalu

Cintaku terasa sempurna karena hatimu
Selalu menerima kekuranganku
Sungguh indah cintaku
Sungguh indah cintaku, indah cintaku

4 comments:

  1. tettt... jiwang jiwang jiwang :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terjumpa lagu ni n teringat kat someone..hope dia dngar.. ^^

      Delete
  2. saya tak boleh publish komen tentang tuto lah kat sini .. tak dapat diterima .. pergi je kat blog kak lyssa faizureen .. nati ada lah .. saya pon belajar tuto kat blog tuu .. =) sory ye .. saya dah taip tadi code , tapi x boleh publish .. maaf .. =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...takpe je...tq sbb sudi tlg...ape2 pn, tq sngt2 cos respon...salam kenalan ye.. :)

      Delete