Saturday, April 6, 2013

Membeli gadget secara online

Assalamualaikum semua..
Dalam cuaca panas sekarang ni, mesti ramai yang memilih untuk
rehat2 je kat rumah berbanding keluar jalan-jalan kan..
Hehehehe...Tido lebih baik kot... =p

Dalam rehat2 dan online, mungkin ade yang nak cuba tengok2 gadget
terbaru kan tapi tak tau nk tengok kat mane..
So, post ni akan perkenalkan korang dengan satu page di Facebook yang
sangat diyakini dan boleh dipercayai.

Korang bukan sahaja boleh tengok, nak tanye pandangan, bandingkan harga,
nak order dan ape2 je boleh kat page tu.

Saya akan terangkan beberapa kelebihan membeli barang
melalui page ni.
1) Korang mempunyai banyak pilihan gadget mengikut kemampuan harga.
2) Korang boleh berbincang dengan penjual tentang apa yang korang nak tau dari penjual ni.
3) Korang layak menerima hadiah-hadiah percuma (kalau pandai bodek)
4) Sangat diyakini dan telah ramai pelanggan yang menjalankan urus niaga dengan beliau.
5) Semua barang yang dijual adalah barangan ORIGINAL.
6) Perhantaran yang cepat dan selamat (Pos Laju Malaysia)
7) Korang boleh berjumpa terus dengan penjual kalau korang nak.

Dan banyak lagi la kelebihan. Yang pasti, cuba dulu bukak dan korang akan tahu.
SEKIAN.

(sekadar tanda ucapan terima kasih dan sokongan terhadap perniagaan anak Melayu)

4 comments:

  1. Ishh best ni! Kebetulan memang tengah survey2 fon kan. Hehe. Tenkiu ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok je...Owner page tu Melayu and dah ramai dah org yang beli nan dia..
      n mmg best..cepat n selamat je beli nan dia..Kalau beli HP, jngn lupe try bodek2 dia mntak barang2 free tau..hehehehe.. ^^

      Delete
    2. Hehe~ Of course la. ^^ Awak pernah beli dengan dia ke?

      Delete
    3. Aah...mula2 try tu, just beli memori card je..bank in duit selasa, barang sampai khamis...cepat giler...then bile dah yakin, terus beli android Sony x8 nan dia.hehehe...dah tu, dapat bag, screen protector, free..hahaha.. ^^
      mmg puas hati dan cepat.. :)

      Delete