Sunday, April 14, 2013

Segmen Saya Nak Menang Hadiah dan Di Bloglist


Assalamualaikum...
Budak blog baru ni nk join segmen ++ cari kawan baru..
Sambil-sambil tu mane la tau kot-kot boleh menang.Ekekeke... ^^
Kalau nak join jugak, anda dialu-alukan sangat.
KLIK SEGMEN DI SINI
Dengan sukacitanya blog Nabila Biela mengadakan segmen Saya nak menang hadiah dan dibloglist. Korang tak perlu follow banyak sponsor...just follow blog Nabila Biela dan sponsor yang lain just like pages. Haa best tak??jom tengok syarat-syarat yang lain.
SYARAT-SYARAT
1) Follow blog ni dan like pages
2) Like pages semua sponsor
3) Buat satu entry dan tepek banner kat atas dan link kan ke entry blog ni
4) Letak link blog ini dalam bloglist korang*kalau umum pemenang nanti senang korang nak tahu kan?*
5) TAMAT 20 /4/2013*kalau ramai yang join akan ditamatkan awal*
6) Copy paste je entry ni
 

No comments:

Post a Comment