Tuesday, April 16, 2013

SEGMEN:RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 BY NurulFHMT


Assalamualaikum semua.
Post kali ni, saya nak share satu segmen yang sesuai
sangat-sangat untuk blogger yang teringin nak cari kawan ramai2
sepanjang tahun 2013 ni.

Tarikh tutup segmen ni pun lambat lagi iaitu pada
31-12-2013

So ape lagi, jom ramai2 pakat join.

Sila klik kat banner bawah ni untuk join ye.. :)

24 comments:

  1. Replies
    1. hehehe...join jangan tak join.. ^^
      berkawan biar beribu.. =)

      Delete
  2. Waalaikumussalam,terima kasih sebab sudi join segmen saya ni.
    blogger baru ye? :)

    senarai peserta ada di sini,boleh laa mula blogwalking para peserta yang sporting ini! :D

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/senarai-pesertasegmenramaikan-follower.html

    ReplyDelete
  3. salam kenal.. dari segmen yang sama.. selesai follow di sini.. follower #37..

    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yang sama. Dah follow sini. ^_^

    http://boladuri.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  5. datang sini membals kunjugn.. :)
    http://arrienlove.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. salam... done follow here....follower ke 42

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum,datang dari segmen yang sama follow sini.jemput ke blog saya :)

    http://dilaella.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-24..Jemput singgah ke blog sy..http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  9. balas kunjungan, done follow back.... (^_^)

    ReplyDelete
  10. done follow back , sorry lbt follow .
    dri segmen sama jgk . thanks ea follow deeya
    http://sukasukidee.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  11. Singgah petang dan follow sini .. blas kunjungan

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  12. membls kunjungan...salam kenal... :)

    ReplyDelete
  13. Datang dari segmen yg sama ! Follow Back. http://cikmiaww.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  14. Singgah sini dari segmen yang sama,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    atau

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-upkan-follower-by-hana.html

    Dah follow awak,

    Jom follow saya pulak.

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum dan selamat berkenalan . Dari segmen yang sama done follow you Follow Arni balik ? Hihi
    http://arnilala.blogspot.com/2013/03/assalamualaikum-semua.html

    ReplyDelete
  16. follow me back~~~ http://pkehidupan.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. balas kunjungan :) dan follow!

    http://ciknadhirah.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  18. salam ukhuwah :) fly dr segmen yg sama...come to ziarah my blog

    http://amirahsakinah.blogspot.com/2013/06/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  19. kunjung balas dari segmen yang sama :)

    http://blogcikummi.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  20. balas kunjungan..selesai follow di sini. :)

    ReplyDelete