Tuesday, April 30, 2013

Suatu Petang Yang Sunyi

Lagu pilihan petang ni....

Band: BAJI
Tajuk lagu: Ayah, Ibu, Anak (A.I.A)

First nak ucap terima kasih kepada semua pembaca yang sudi singgah kat blog ni. Sape pernah dengar nama band Baji? Kalau zaman budak-budak dulu, band ni leh dikatakan sangat terkenal kat Malaysia. Kat radio pun selalu je DJ pasang lagu-lagu dari band ni.

Dalam banyak-banyak lagu dari band ni, aku memang tertarik sangat kat satu lagu yang bertajuk Ayah, Ibu, Anak (A.I.A). Kalau dulu, aku just dengar cam tu je. Kadang-kadang tu ada la jugak nyanyi sorang-sorang lagu ni. Hehehehe...

Tapi bila dah makin "beso" macam ni, aku cuba-cuba dengar balik dan hayati lirik lagu ni. Dan pada pendapat aku, lagu ni boleh buat orang terharu dalam semangat. Aku pun ley nangis tibe-tibe kot dengar. Hahahahaha..Tiba-tiba berangan nak masukkan lagu ni dalam salah satu slot program motivasi aku lepas ni. =p

Ni sekadar pandangan peribadi aku la sebab lain orang, lain pendapat kan. =)
Kat sini aku sertakan video untuk yang cuba dengar lagu A.I.A dari band Baji..

No comments:

Post a Comment