Wednesday, May 22, 2013

Interaksi Junior PERMATA UUM 2011-2012

Assalamualaikum...

Rasa lama dah tak post ape2 kat blog ni. Maklum la..Dah final sem. So mmg sibok sikit la nan tesis. Lagi2 bile dah hujung2 sem cm ni. K la..Kali ni just nak share kenangan program masa diamanahkan buat projek untuk junior persatuan anak Terengganu PERMATA UUM tempoh hari..

Dalam projek ni, saya dah bincang nan MT persatuan dan setuju nak buat War Game dalam Hutan Sintok UUM yang mmg glamour kat UUM ni. Untuk jayakan program ni, PERMATA telah buat kejasama dengan Kelab Kembara sebab depa mmg dah tau sangt nan suasana dalam hutan tu. Lagipun untuk tujuan keselamatan jugak sebab program ni dijalankan pada jam 10 mlm sampai jam 4 pagi.. 






Awal-awal program tu, kami kumpul untuk dapatkan taklimat dari Kelab Kembara pasal program ni. Yang best nyer, AJK program yang tak pernah main War Game pn pakat2 nak masok utan n jadi peserta. Hehehehe....



Lepas taklimat tu sttle, baru mula gerak pi masok utan. Mmg gelap r utan tu...War Game ni best sebab dia sangt mencabar psikologi kite. Siap ada smpai nak gaduh2 kot. Tengking2 tu mmg dah biasa untuk game ni. Kalau tak dapat kawal psiko tu, mmg gadoh betol2 la. Hehehe..






Then lepas dah kuor dari hutan tu, semua peserta rehat n ada jamuan BBQ. Program abis lam jam 4 pagi. Semua penat, hepi, sakit ati, lawak n sume lah.. Ape2 pn, program ni berjaya menyatukan semua peserta iaitu anak Terengganu UUM untuk batch 2011-2012. Miss korang.. =)


No comments:

Post a Comment