Wednesday, May 22, 2013

Program SK Pusa, Betong Sarawak

Tahun lepas, 5 orang studen UUM semenanjung terpilih untuk pergi ke Sarawak untuk adakan satu program di salah sebuah kawasan pedalaman Sarawak. Program ni merupakan program kerjasama antara student UUM dan student UNIMAS selama 3 hari di Betong, Sarawak.





Sbb program ni free, so nan suke hatinye kami pi sane...Siap dapat duit poket kot. Hahahaha... =)
Orang kampung kat sane pun mmg sporting habis..Depa tu baik sangat2 tau. Mase kat sane, aku stay kat rumah satu fmly angkat. Rindu depa sangat2.. =(



Dan mcm biasa la, satu slot program untuk budak2 sekolah diadakan. Yang tak ley tahan, budak2 kat sane tu mmg sempoi habis kot. Dah tu, comel2 je. Walau depa ni belajar kat sekolah yang serba kekurangan, tapi tak jadi masalah ntok depa stdy cm budak2 sebaya yang lain.. =)





Ape2 pn, program ni mmg best n bg bnyak pengalaman kat aku. Semoga jumpa lagi ye dik.. ^^

Pic insan terpilih dari Pusa, Bentong Sarawak..




No comments:

Post a Comment