Friday, July 12, 2013

1st day di Selangor


Hai dan salam sayang semua.. =)

11 Julai 2013 jam 3.39 petang, akhirnya aku selamat smpai kat Selangor untuk memulakan misi praktikum dan bekerja. Alhamdulillah, aku smpai nan selamat dan moto pon sihat2 je smpai kat Selangor ni. Tapi kan, ade something berlaku bila aku smpai je kat umah kawan aku (tempat persinggahan) kat sini.

Kawan aku tu mntak aku tolong nyanyikn satu lagu yg dia buat untuk gf dia. Alahai. Sweet sngt. Tapi bila masa plak sore aku ni best nk nyanyi2 ni kan. Hehehehe... So terpaksa la menolak. Hahahaha... Tapi dari music n lirik lagu tu, n dngar kawan aku nyanyi, agak boleh tahan lagu tu. Best n sedey.. :'(

Bila dah sdey2 ni, mula r kuor aura2 jiwang aku ni. Arrgggg....
Teringat cerita aku nan Rumet aku ari tu. Hurrmm... Lambat tol r aku ley lupekn dia tu. Hisshh..

Aku tak nk ulas panjang kenapa ley rasa mcm tu sbb aku tau dia tak suka aku dok cerita sal perasaan aku kat dia lam blog ni. Lagi satu, dia pn dah merayu n mntak tolong aku lupakan dia n layan as kawan je. Munkin dia perlukan 3 saat untuk fikir ayat tu, tapi aku ni amik masa 3 taon semata-mata nak mengaku pada hati aku yang aku sukakan dia.

Tapi bila dia dah mntak mcm tu, aku tak boleh nk tolak. Belajar terima yg dia tak perlukan aku untuk lebih dari sekadar kawan. Terima kasik sebab terlampau jujur tapi aku suka. Sebab aku dah suka sangat2 nan apa yang hang da wat, aku ingat nk bg adiah la kat hang. ~_~!

Nah.. Amik adiah lagu ni..


4 comments: