Sunday, October 6, 2013

Aku dan Praktikal 2013

Alhamdulillah.. Pas lame sngt tak update story, last2 ade jugak peluang nak buat. Owwhh yeaahhh.. Rindu weehh nan Blog ni. Hehehehe...

Time entry di ditulis, aku dah abis dah stdy at UUM n dah praktikal di Bangi. Fuhh..Bz nan praktikal cm ni r..nak on9 pn dah tak sempat. Hehehe.. (ngade2 je ni) =p

Ok. Kali ni, aku nak share gambar2 program yang aku terlibat sepanjang tempoh praktikal ni. Lupe plak. Aku sebenarnye dapat praktikal kat company consultant & training kat bangi. Kira syarikat motivasi la. Hehehe..Company ni tak fokus kat budak2 sekolah je tau, kat company2 n mcm2 la. So, mmg bnyak la pengalaman baru aku dapat. Hee...

Cakap bnyak tak best. Jom layan gambar2.. :)

SMK ALAM MEGAH 2





SMK LANCHANG PAHANG




PERBADANAN HARTA INTELEK MyIPO





SBPI SABAK BERNAM


SMK BANDAR BARU BATANG KALI








Hope Aa boley gunakan setiap pengalaman yang ada dalam program2 yang
akan datang. Go Motivasi Go.. =)

No comments:

Post a Comment