Tuesday, October 15, 2013

Terkorban sebelom hari raya korban... =(

Dengan Bismillah Aku Mulakan..

Aku pn tak tau Khilaf dosa apa yang aku dah buat sampai tuhan nak uji aku
mcm ni. Smlm (14 Oktober 2013) pas balik dari PD, sempat r jugak jeling2 kat
gugurl aku tu (Moto Oden). Nmpak sihat walafiat je. Tp nmpak jugak la rupe sedey
dia bb kene tinggal pi PD uh..

Tapi aku tak sangka tu sbnarnya tanda2 yang satu mala petaka akan berlaku.
Pagi tadi (15 Oktober 2013), cm bese la aku siap2 nak pi kije. Turun
je kat parking moto2 tu, ngok2 dah tertonggeng dah
gugurl aku kena balun nan manusia rakus. Ntah sape pnyer kije la.




Tergamam, Blur, Sedey, Marah, Geram n macam2 dah perasaan time tu. Tp sbb mmg tak ley nk cuti, terpaksa la lupekan kejap masalah satu ni n pi kije dulu. Dah balik, baru la pi singgah kedai moto ntok cari kaki baru ntok gugurl aku ni.

Ape2 pn, syukur sebab masih boleh nk ronda2 nan moto ni n arap sngat2 ni last.

Kepada yang berkenaan, harap sangat2 jangan usik dah gugurl aku ni. Aku ni bukan orang senang nk tukar n repair balik ape yang korang buat tu. Please n harap sangat2 hang faham..

SEKIAN..

No comments:

Post a Comment