Wednesday, June 25, 2014

Ceramah Motivasi PERCUMA

ISTIMEWA UNTUK ANDA SEMPENA RAMADHAN INI!!!

CERAMAH MOTIVASI PERCUMA DI TEMPAT ANDA

Ramadhan kini kembali lagi.
Seperti tahun-tahun sebelumnya, Ramadhan merupakan waktu yang sangat baik untuk kita melipat gandakan amalan ibadah kita seperti melakukan bersolat terawih, membaca al-quran, bersedekah, memperbanyak amalan-amalan sunat dan sebagainya untuk memanfaatkan kelebihan yang telah Allah janjikan di bulan Ramadhan.

Dalam kesibukan melakukan amalan, terkadang kita lupa untuk melakukan sesuatu yang mungkin terlalu biasa bagi kita tetapi sebenarnya boleh memberi kesan yang cukup luar biasa kepada diri kita sendiri dan juga kepada orang yang hampir dengan kita.

Sempena bulan yang penuh dengan keberkatan ini, cuba lakukan sesuatu yang luar biasa yang mungkin jarang kita lakukan pada bulan-bulan yang lain.  Tingkatkan rasa kasih sayang dan tunjukkan penghargaan kita kepada orang yang sangat bermakna dalam hidup kita seperti rakan, anak-anak, ahli keluarga, pasangan dan ibu bapa.

Sempena bulan Ramadhan ini, saya menjemput anda untuk menganjurkan satu ceramah motivasi PERCUMA bertajuk "ONLY YOU" bertemakan "Kasih Ibu Membawa Ke Syurga" untuk meningkatkan kesedaran tentang pengorbanan seorang insan bergelar ibu, menghargai ibu dan memahami apa yang diperlukan oleh seorang ibu daripada anak-anak.

Ceramah motivasi percuma ini sesuai diadakan untuk pelajar sekolah menengah, mahasiswa di semua IPTA/IPTS atau kakitangan syarikat swasta mahupun kerajaan.  Ceramah yang tidak berunsurkan keuntungan dan mementingkan kepuasan pelanggan.  Tempoh cadangan ceramah adalah 2-3 jam pada hari minggu atau hari bekerja mengikut keselesaaan penganjur.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi;
En. Mohd Abu Sa'id Abdul Razak (Che Aa)
013-9474223
saidrazak88@gmail.com

No comments:

Post a Comment